Metaalconstructie

Bij Hertometal kunnen alle bewerkingen uitgevoerd worden in eigen huis. Hierdoor zorgen we ervoor dat we op maat gemaakte stukken kunnen afleveren. Ons atelier is voorzien van een CNC draaibank, NC- plooibank, knipschaar,... zodat we onafhankelijk van leveranciers onze eindproducten binnen de gewenste levertijd kunnen afleveren. Tevens biedt ons atelier plaats aan een zandstraalkabine waardoor we uitzonderlijke afgewerkte producten verkrijgen. Natuurlijk geen installatie zonder gepast kleurtje! Hiervoor hebben wij ook een eigen lakkerij.

Dat wij in vele sectoren thuis zijn ziet u in onderstaande beelden. Door deze brede kennis kunnen wij zo goed als elk probleem met ons ingenieursteam oplossen.  

U ziet eerst een palletiseerstraat die ontworpen is voor dagelijkse productie. Foto twee toont u een silo . Verder hebben we nog een doseersysteem voor toevoeging van brandwerende additieven. Als voorlaatste hebben we een warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is ontworpen om warmte te onttrekken aan een mestput. Deze warmte zal dan gebruikt worden voor bvb in deze installatie de stallen op te warmen. Als voorlaatste zien we een bordes dat op maat van de klant geconstrueerd is met daarop een menger. De laatste foto is een filter die zorgt voor de afzuiging en filtratie van de afgezogen lucht van een mouterij.

Hertometal - Moortelstraat 20 - 9160 Lokeren - België - info@hertometal.be - T: tel 09 348 66 40 - F: fax 09 326 95 8